Prispej k vytvoreniu unikátneho thrilleru „Cena Života“ za ktorým stoja tvorcovia z Čiech a Slovenska a získaj na tomto filme podiely

Pravdepodobne väčšina sa už niekedy zamyslela nad tým aké to musí byť mať vlastnú filmovú spoločnosť, vidieť, ako vznikajú filmy, ako sa distribuujú a následne, ako zarábajú filmové hviezdy a taktiež štúdia. Nuž predstava je to lákavá, ale realizácia niečoho takého zďaleka nieje ľahká.

A práve podobnú možnosť ti ponúka Slovenský startup Business Art Production. Cieľom projektu je spájať umelcov ( hlavne z filmovej brandže) s verejnosťou, aby spolu mohli vytvoriť originálne diela a následne na nich aj spolu zarábali.

Každý film je rozdelený na určitý počet podielov, polovica podielov sa rozdelí medzi ľudí, čo na filme pracujú (režisér, herci, scenárista…) a polovica podielov sa uvoľní na predaj medzi verejnosť. Cena jedného podielu začína na sume 18 eur a postupne bude stúpať na cenu 22, € – preto čím skôr film podporíš tým lacnejšie svoje podiely získaš. Cena podielu je nízka z toho dôvodu, aby si to mohol dovoliť naozaj každý, či už podnikateľ, zamestnanec, dôchodca alebo aj študent. A áno človek si môže kúpiť aj väčšie množstvo podielov. Ale pozor, počet podielov je obmedzený, preto ak sa podiely raz vypredajú k navýšeniu ich počtu nemôže dôjsť.

Dosť bolo slov ak chceš vedieť viac o tomto fungovaní pozri si krátke promo video:

Prvý film tohto projektu sa dokončuje, hotový by mal byť koncom roka a von by sa mal dostať v prvom štvrťroku nasledujúceho roka (2019). Film podporilo 198 Ľudí z Čiech a Slovenska a na jeho vytvorení pracovalo viac ako 40 ľudí. Z 1000 podielov, ktoré boli na predaj pre verejnosť sa predalo 985, preto ak sa ti zapáči nižšie zverejnený prvý trailer, stále môžeš získať posledné podiely z filmu Šepoty.

A teraz k hlavnej téme:

Nedávno započali prípravy na natáčanie druhého filmu „Cena Života“. Pôjde o dramatický thriller, ktorý v našich končinách nemá období. Námet a scenár tohto filmu je naozaj originálny a divák do poslednej chvíle nebude vedieť, ako to skončí.

Film bude natáčaní v českom jazyku. Režisérom filmu bude Dan Pánek. Český režisér, ktorý debutoval celovečerným snímkom Taxi 121, o sériových vraždách taxikárov v Prahe. Vo filme sa objavia herci z Čiech a Slovenska, tých, ale budeme predstavovať neskôr v ďalších článkoch.

Film bude unikátny aj lokalitami alebo lepšie povedané lokalitou, kde sa bude točiť. Celý film sa bude odohrávať v obrovskej budove bývalého cukrovaru v Trnave.

A teraz k číslam, film je rozdelený na 4000 podielov. 2000 podielov je určených pre štáb, hercov, komparzistov… A 2000 podielov je určených pre verejnosť. Cena podielu začína na sume 18 €, po vypredaní prvej tretiny sa cena dvihne na 20 € a posledná tretina sa bude predávať za 22 €. A pozor ak by sa film najneskôr do marca 2019 nezačal natáčať peniaze sa Vám vrátia naspäť v plnej sume.

Na záver Vám prikladáme úvodnú synopsu filmu, teaser plagát a odkaz na stránku, kde sa dočítate viac o filme, projekte a, kde máte tiež možnosť získať svoje podiely. Nás film oslovil a určite ho radi podporíme, či tak urobíte aj Vy je len a len na Vás.

CENA ŽIVOTA

Mladý muž sa prebúdza na chladnej podlahe v tmavej hale uväznený v cele. Absolútne si nepamätá, ako sa sem dostal. Lepšie sa porozhliadne po hale a uvidí 5 ľudí v rovnakej situácií ako on. Postupne sa všetci prebúdzajú a začínajú panikáriť. Po chvíľke sa na kraji otvoria dvere a dnu vojde Maskovaný muž v obleku so spoločníčkou. Všetci na neho zmätené pozerajú a nasledujú výkriky a prosby, aby ich pustil. Muž to ale ignoruje a po chvíli, až sa ľudia trochu utíšia vraví: Nikto z Vás sa nemusí báť, nikomu z Vás nehrozí absolútne žiadne nebezpečenstvo ani ujma na zdraví. Chcem od Vás len 2 veci: Tou prvou je 90 minút Vášho času a tou druhou, aby ste nič, ale absolútne nič nerobili. A odídete odtiaľ, ako milionári“ uväznení ľudia na neho nechápavo pozerajú a moderátor pokračuje slovami: Fajn, tak, teda môžeme začať.“

FACEBOOK FUN PAGE: https://www.facebook.com/BusinessArtProductionBAP

WEB: https://businessartproduction.com